duminică, 6 martie 2011

Cum poate fi oprită Oţelul Galaţi

A început returul şi gluma cu “Oţelul campioană” se îngroaşă. Asta pentru ca echipa lui Dorinel cîştigă şi cînd nu joacă, iar atunci cînd o face, nu pierde, ca azi. Ce-i de făcut?
“Nu ştiu io d-astea”, ar fi zis aici Şumudică.

Am văzut, dar lasă, ştim noi - tu ridică-ţi pantalonii! O soluţie la îndemînă ar fi organizarea unei ambuscade. În etapa următoare Oţelul trebuie să se deplaseze la Tîrgu Mureş, drum lung şi anevoios, străbătut printr-un ţinut populat masiv de cetăţeni cu etnie maghiară. Am avea, aşadar, vinovatul istoric perfect - ciobănaşul ungurean, care s-ar vorbi cu cel vrîncean bucureştean: “Un bolovan ici, o piatră colea, doi-trei copaci de-a lungul şi patru-cinci maşini de-a latul, să vedem pe unde mai trec ăştia, na!”

Dacă nu iese ambuscada, efortul preşedinţilor trebuie chitit pe nocturnă. Prima partidă programată să se joace aşa e cea cu FC Vaslui, echipă al cărei patron se faultează cu Marius Stan din răstimpuri, adică din 2004. Cît să coste o siguranţă arsă accidental şi cam cît de complicat să fie trasul banalei sîrme din priză? În 2001 rapidiştilor le-a ieşit.

Dacă, totuşi, nici asta nu ţine, trebuie vorbit cu Kemy Curiosu nea Riciu de la SFA. Aici se merge la sigur. Vă amintiţi cum a fost dom`profesor la un pas să-i desfacă apărarea lui Mourinho în semifinala Champions League? “Am avut o discuţie la Şcoala de Antrenori cu Romică Chihaia, cu Belodedici şi cu mai mulţi oameni care erau la mine în birou (zugravul, paznicul şi băiatul femeii de serviciu, probabil) Am vorbit despre meciul dintre Barcelona şi Inter. Eu i-am întrebat ce cred că s-a întîmplat şi de ce nu a reuşit Guardiola să îi desfacă pe italieni. Cei de la Inter făceau dublaj, uneori chiar şi triplaj, însă chiar şi la o asemenea echipă se pot găsi breşe”, a zis superior tata`lor.

Observaţi cum şi-a dat seama imediat vulpoiul că “cei de la Inter făceau dublaj, uneori chiar şi triplaj”, da!? Deci e maestru, aici trebuie lucrat. Mai greu va fi ca Dorinel să fie scos cu forţa din casă şi apoi băgat de bunăvoie la consfătuiri - să vezi atunci caterinca`naibii cu Oţelul preparat de nea Riciu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu